Over ons

Over ons.

Axerrio is een team van ervaren professionals die gebruiksvriendelijke en slimme software oplossingen ontwikkelen en implementeren voor exporteurs, importeurs, groothandelaren, productie-/verwerkingsbedrijven, cash & carry’s, kwekers en andere sierteeltbedrijven in Europa, Noord-Amerika en Azië. Daarnaast verzorgen we ICT infrastructuur, webdesign, organisatieadvies en implementatiebegeleiding. De ontwikkeling en ondersteuning van onze producten gebeurt vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom, daarnaast hebben we een kantoor in Californië tbv verkoop, implementatie en ondersteuning voor onze Amerikaanse klanten.

Met Axerrio Floral Software kun je de volledige bedrijfsvoering snel en gemakkelijk aansturen. Eenvoudig in gebruik, je kunt snel aan de slag en toch met de meeste mogelijkheden “onder de motorkap” tegen een zeer concurrerende prijs. Axerrio is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Pools en Spaans. De webshop zelfs in meer dan 20 talen. De taal kan per gebruiker ingesteld worden.

Axerrio-Jeroen-groot
Onze Waarden

Onze waarden.

Lees meer over de kernwaarden van Axerrio.

Sponsoring

Sponsoring.

Duurzame relaties zijn voor Axerrio erg belangrijk, daarom zetten wij ons in voor maatschappelijke projecten waarbij we ons breder in de maatschappij kunnen laten zien. Zo kunnen wij ondersteuning bieden aan verenigingen en stichtingen die hulp nodig hebben om hun doelen te bereiken wat uiteindelijk weer een positieve impuls geeft aan onze samenleving.

Onze locatie

Onze locatie.

In Nederland hebben wij een prachtige locatievan waaruit onze medewerkers opereren. Op deze locatie hebben we vergaderfaciliteiten beschikbaar en ontvangen wij graag onze klanten met een kop koffie. Het kantoor in Bergen op Zoom is optimaal gelegen, vlak aan de snelweg, waardoor dit vanuit de gehele regio makkelijk te bereiken is. Vanuit deze locatie werken onze software ontwikkelaars aan de innovatieve producten van Axerrio.

Slide 6
Kantoor Bergen op Zoom

Joulehof 1, 4622 RG Bergen op Zoom

Slide 1
Kantoor Bergen op Zoom
Slide 2
Kantoor Bergen op Zoom
Slide 3
Kantoor Bergen op Zoom
Slide 4
Kantoor Bergen op Zoom
Slide 5
Kantoor Bergen op Zoom
Onze medewerkers

Onze medewerkers.

We zijn een team van ervaren professionals die gebruiksvriendelijke en slimme software oplossingen ontwikkelt voor sierteeltbedrijven wereldwijd.

Vacatures

Benieuwd naar onze vacatures?