• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants

Over ons.

Axerrio is een team van ervaren professionals die gebruiksvriendelijke en slimme software oplossingen ontwikkelt en implementeert voor exporteurs, importeurs, groothandelaren, productie-/verwerkingsbedrijven, cash & carry’s, kwekers en andere sierteeltbedrijven in Europa, Noord-Amerika en Azië. Daarnaast verzorgen we ICT infrastructuur, webdesign, organisatieadvies en implementatiebegeleiding. De ontwikkeling en ondersteuning van onze producten gebeurt vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom, daarnaast hebben we een kantoor in Californië tbv verkoop, implementatie en ondersteuning voor onze Amerikaanse klanten.

Met Axerrio Floral Software kun je de volledige bedrijfsvoering snel en gemakkelijk aansturen. Eenvoudig in gebruik, je kunt snel aan de slag en toch met de meeste mogelijkheden “onder de motorkap” tegen een zeer concurrerende prijs. Axerrio is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Pools en Spaans. De webshop zelfs in meer dan 20 talen. De taal kan per gebruiker ingesteld worden.

Axerrio-Jeroen-groot

Onze waarden:

Sponsoring.

Duurzame relaties zijn voor Axerrio erg belangrijk, daarom zetten wij ons in voor maatschappelijke projecten waarbij we ons breder in de maatschappij kunnen laten zien. Zo kunnen wij ondersteuning bieden aan verenigingen en stichtingen die hulp nodig hebben om hun doelen te bereiken wat uiteindelijk weer een positieve impuls geeft aan onze samenleving.

Onze locatie.

In Nederland hebben wij een prachtige locatievan waaruit onze medewerkers opereren. Op deze locatie hebben we vergaderfaciliteiten beschikbaar en ontvangen wij graag onze klanten met een kop koffie. Het kantoor in Bergen op Zoom is optimaal gelegen, vlak aan de snelweg, waardoor dit vanuit de gehele regio makkelijk te bereiken is. Vanuit deze locatie werken onze software ontwikkelaars aan de innovatieve producten van Axerrio.

Onze medewerkers:

We zijn een team van ervaren professionals die gebruiksvriendelijke en slimme software oplossingen ontwikkelt voor sierteeltbedrijven wereldwijd.

Nardi

Mede-eigenaar/ directeur
“Ik heb Axerrio samen met Marcel zien en doen groeien tot wat het nu is: een team van enthousiaste, ervaren professionals dat vooruitstrevende oplossingen ontwikkelt”

Marcel

Mede-eigenaar
“Ik hou van nieuwe dingen maken, ideeën omzetten in producten die waardevol of gewoon cool zijn. Het is fijn om onderdeel van het Axerrio team te zijn omdat ieder weet wat er gebeuren moet en ook altijd bereid is dat stapje extra te zetten”

Word jij onze
collega?!

“Axerrio groeit! En omdat wij groeien zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Bekijk onze vacatures en versterk ons team zodat we samen verder kunnen groeien!”

Bekijk de vacatures

Niels

Software ontwikkeling
“Sinds 1998 ben ik werkzaam als Software developer bij Axerrio van ons backoffice product ABS en heb in die tijd veel ontwikkelingen gezien. In mijn vrije tijd hou ik me met voetbal, fotografie, koken en reizen bezig”

Jos

Software ontwikkeling
“Ik ben geïnteresseerd in technologie en programmeren, iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. Bij Axerrio hou ik me sinds 2009 bezig met maatwerk oplossingen en Webshop en Webservice ontwikkelen”

Daniël

Software Ontwikkeling
“In 1999 ben ik bij Axerrio begonnen en heb me altijd beziggehouden met ABS. Dit doe ik sinds 2007 vanuit Frankrijk, weg van de drukte en hectiek. Verder hou ik me graag bezig met koken en mijn collectie LEGO!”

Robbert

Software Ontwikkeling
“In mei 2020 ben ik gestart als Software Developer bij Axerrio en ik heb het erg naar mijn zin! Het is heel leuk om te werken met de nieuwste technieken en het toepassen hiervan. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, voetballen, reizen en wandelen”

Jordy

Software ontwikkeling
“Tijdens mijn afstudeerperiode bij Axerrio ben ik bezig geweest met het ontwerpen en ontwikkelen van software. Na deze leerzame periode ben ik in vaste dienst getreden. Naast programmeren besteed ik mijn tijd graag aan films en muziek”

Jeroen

Software ontwikkeling
“Ik ben in 2015 bij Axerrio gestart als Software developer, met de focus op mobile App en Web development. het ontwikkelen voor mobiele platformen vind ik een uitdaging, voornamelijk gebruiksvriendelijkheid is van groot belang”

Lucy

Software ontwikkeling
“Begin 2020 ben ik bij Axerrio begonnen als Software developer. Ik hou van leren en hier zijn genoeg uitdagingen voor me te vinden. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan lezen, gamen en wandelen”

Driek

Software Ontwikkeling
“In 2017 ben ik als stagiaire begonnen als Software developer bij Axerrio. Inmiddels in vaste dienst heb ik het erg naar mijn zin! In mijn vrije tijd speel ik het liefst piano en experimenteer ik met nieuwe technologieën”

Kevin

Software Ontwikkeling
“In 2022 ben ik begonnen als software developer bij Axerrio waar ik me bezighoud met het ontwikkelen van maatwerkoplossingen met moderne technologiën. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gamen, muziek en auto's”

Ronald

Software Ontwikkeling
“In 2015 ben ik bij Axerrio als stagiaire begonnen op de afdeling ICT Infrastructures, waar ik het erg naar mijn zin heb. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld te vinden of met vrienden in de stad”

Barry

Commerce
“In 2016 ben ik bij Axerrio gaan werken op de afdeling Consultancy & Support, waar ik veel heb geleerd over de oplossingen van Axerrio. Tegenwoordig ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Naast mijn werk sport ik graag en ben ik zomers regelmatig op het strand te vinden.”

Davie

Commerce
“Augustus 2021 ben ik bij Axerrio begonnen om de commerciële activiteiten uit te breiden. Samen met Barry hoop ik de komende periode alle bestaande en nieuwe klanten goed te kunnen ondersteunen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de golfbaan te vinden, daarnaast pak ik graag een terrasje mee.”

Sander

Consultancy & Support
“Sinds 20 jaar werk ik, na mijn afstuderen, bij Axerrio op de afdeling Consultancy & Support. in die jaren heb ik aardig kennis opgebouwd van het reilen en zeilen van de bloemen- en plantenhandel en de automatisering daarvan. Met deze ervaring zet ik me dagelijks in om de klanten zo goed mogelijk te bedienen”

Alan

Consultancy & Support
“In 2022 ben ik bij Axerrio gestart op Consultancy & Support. Ik ben opgegroeid in de sierteelt en het is mooi om via een omweg in de ICT terug te zijn in dit wereldje. Buiten het werk om kun je me vinden in de MMA gym of wandelend op het strand of in het bos met de hond.”

René

Consultancy & Support
“Na afgestudeerd te zijn bij Axerrio begon ook mijn ‘volwassen’ leven door bij Axerrio in dienst te treden. Komende uit een boomkwekersfamilie heb ik altijd interesse gehad in land/tuinbouw en vind ik het erg leuk om in de sierteeltsector te werken waar ik mijn interesse kan combineren met ICT”

Martijn

Consultancy & Support
“Na ruim 10 jaar ben ik van de horeca overgestapt naar de ICT. Bij Axerrio combineer ik mijn dienstbaarheid naar klanten en mijn affiniteit met ICT. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en hou ik van een goede wandeling met gezin en hond in het bos”

Merijn

Consultancy & Support
“Ik ben betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van alle webprojecten bij Axerrio. Bij mij kan je terecht met al je vragen over webshops, apps en andere online projecten”

Thomas

Consultancy & Support
“Als geboren Westlander is de bloemen- en plantenkennis mij met de paplepel ingegeven. Tijdens de periode waar ik werkzaam was bij een bloemenexporteur heb ik intensief met ABS gewerkt, waarna ik na 5 jaar de overstap naar Axerrio heb gemaakt”

Lotte

Consultancy & Support
“Sinds maart 2022 werk ik bij Axerrio. Het is mooi om te zien dat iedereen goed samenwerkt om van Axerrio een nog mooier bedrijf te maken, met mijn ervaring in klantencontact hoop ik hier een goede toevoeging in te zijn. Mijn vrije tijd gaat vooral op aan mijn gezin, honden en paard, uiteraard sla ik een terrasje met vrienden ook niet af.”

Thomas

Consultancy & Support
“Na 7 jaar met Axerrio gewerkt te hebben bij een exporteur, ben ik in augustus 2021 bij Axerrio aan de slag gegaan. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de bloemenbranche ga ik onze klanten zo goed mogelijk bijstaan. Vrije tijd wordt opgeslokt door mijn gezin en handbal, zelf actief en ook al jarenlang als coach van een jeugdteam”

Henriëtte

Design & Administratie
“Sinds 2014 werk ik bij Axerrio als Designer en verricht ook administratief werk. Een leuke combinatie voor mij. Ik houd o.a. de website bij, de vormgeving van apps en verzorg de uitgaande communicatie van onze huisstijl. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ga af en toe naar een concert”

Kim

Financieel Medewerkster
“Ik ben als stagiaire begonnen bij Axerrio. Na het behalen van de opleiding ben ik sinds 2004 als financieel medewerkster in vaste dienst. Samen met René verzorgen wij de gehele boekhouding. Daarnaast ben ik ook telefoniste en voer ik diverse secretariële taken uit”

Jillian

Axerrio USA
“Ik werk sinds 2004 voor Axerrio in Amerika. Axerrio is mijn passie en werk met trots samen met onze klanten om de beste oplossingen voor hun bedrijf te vinden. Ik ben gek op mijn kinderen en geniet van de ontwikkelingen die ze doormaken. Daarnaast hou ik van koken, hiken en decoreren”

Word jij onze
collega?!

“Axerrio groeit! En omdat wij groeien zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Bekijk onze vacatures en versterk ons team zodat we samen verder kunnen groeien!”

Bekijk de vacatures

Benieuwd naar
onze vacatures?