Werken bij Axerrio.

We zijn een team van ervaren professionals die gebruiksvriendelijke en slimme software oplossingen ontwikkelt voor, met name, sierteeltbedrijven wereldwijd.
Samen sparren met onze klanten zodat we samen met hen, door het ontwikkelen van slimme software, tot oplossingen kunnen komen die de snelheid en het gemak van hun bedrijfsprocessen verhogen.
Door nieuwsgierigheid blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied en door onze creativiteit en ambitie vertalen we dat in bruikbare producten die aansluiten bij de wens van de klant. Past onze werkwijze helemaal bij jou? Twijfel niet en stuur ons een sollicitatie!

Opleiden & Ontwikkelen.

Bij Axerrio werk je met veel vrijheid, veelzijdigheid en zelfstandigheid binnen een platte/informele organisatie. Aan de andere kant verwachten we dat de werknemers pro-actief zijn, enthousiast zijn en meehelpen om de expertise binnen en het succes van ons team verder uit te bouwen.
Kennis opdoen en verdere ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel en we voeren daarom een actief opleidingsbeleid en hebben portals beschikbaar t.b.v. cursusmateriaal en –video’s van veel aanbieders van ICT opleidingen.

Vrijdagmiddag borrel.

Om de week af te sluiten en in de relaxmodus te komen drinken we iedere vrijdagmiddag een lekker biertje en een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Even de spieren laten kraken. Goed begin van het weekend! Eind van het jaar sluiten we af met een super gezellige winter BBQ.

Personeelsuitjes.

Ook bij Axerrio kan een personeelsuitje natuurlijk niet ontbreken! Een keer per jaar gaan we er op uit om elkaar eens in een andere omgeving dan achter een bureau te zien. Of het nu skydiven, een Foute Party, Vrienden van Amstel of een casinobezoek is, het kan allemaal. Niets mis met having fun onder elkaar!

Werken bij Axerrio?

GET IN TOUCH TODAY.