• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants

Werken bij.

We zijn een team van ervaren professionals die gebruiksvriendelijke en slimme software oplossingen ontwikkelt voor sierteeltbedrijven wereldwijd.

Samen sparren met onze klanten zodat we samen met hen, door het ontwikkelen van slimme software, tot oplossingen kunnen komen die de snelheid en het gemak van hun bedrijfsprocessen verhogen.

Door nieuwsgierigheid blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied en door onze creativiteit en ambitie vertalen we dat in bruikbare producten die aansluiten bij de wens van de klant. Past onze werkwijze helemaal bij jou? Twijfel niet en stuur ons een sollicitatie!

Personeel Studie
Personeel Party
Personeel Voetbal

Vacatures:

Axerrio groeit! En omdat wij groeien zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar een Product Consultant, ICT Consultant, Software Ontwikkelaar Full stack ASP.NET Core, Project Manager en Servicedesk medewerker voor onze locatie in Bergen op Zoom. Herken jij jezelf in onderstaand profiel en bieden wij de uitdagingen die je zoekt? Kom dan ons team versterken en help ons verder groeien!

Axerrio-Werkenbij
Joulehof-Foto2
Axerrio-Oplossingen
Axerrio Fixlist
Flowers-Place
Kantoor Bergen op Zoom

Word jij onze nieuwe collega?

Zoek je afwisseling en uitdaging in een dynamische organisatie, dan pas je bij Axerrio!

Vul hier onder je gegevens, motivatie en Curriculum Vitae in of stuur een e-mail naar info@axerrio.com.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

    heeft.