Kantoor Bergen op Zoom.

We zijn best wel een beetje trots op ons kantoor aan de Joulehof 1 in Bergen op Zoom. Wij kunnen lekker op ons fietsje naar een hippe werkomgeving om aan coole software te bouwen en we hoeven niet dagelijks in de file op-en-neer naar de Randstad. Hoe dan?

We zijn voor de industriële look gegaan met mooie betonnen gietvloeren en open plafonds. Deze betonnen gietvloeren zijn wel lekker warm want we hebben overal vloerverwarming gelegd, je kunt dus lekker op je sokken lopen. Deze vloerverwarming is onderdeel van een hypermodern klimaatsysteem dat in elke ruimte in elk jaargetij koelt of verwarmt en de energie hiervan uitwisselt tussen de ruimtes. Op deze manier heeft elke ruimte een optimaal klimaat met minimaal energiegebruik.

Om het binnenklimaat nog verder te optimaliseren hebben we meer dan 1.600 planten in ons kantoor, deze zorgen ervoor dat er ruim voldoende zuurstof is (ja, zelfs meer dan in de buitenlucht!) zodat iedereen lekker fris en bij de les blijft. Deze planten bevinden zich vooral in de 4 grote plantenwanden welke automatisch bewaterd en belicht worden zodat ook de plantjes blij zijn bij Axerrio. De aanwezigheid van zoveel planten zorgen ook voor een perfecte luchtvochtigheid dus geen droge ogen door airco of verwarming.

Om het geheel wat op te fleuren en in te kleuren hebben we de vloerbedekking, stoelen, banken en lampen in de Axerrio kleuren laten terug komen in combinatie met veel houten elementen, dat houdt het geheel fris. Ben je toch nog een beetje suf van achter je computer zitten, dan daag je je collega uit voor een spelletje aan de voetbal- of tafeltennistafel. Verder hebben we met de elektrische sta/zit bureaus ervoor gezorgd dat je afwisselende werkhoudingen hebt. Wist je trouwens dat je staand werkend meer calorieën verbrand? Sta je ook nog eens te fitnessen op je werk, yes! Eén van de meetings rooms is de zogenaamde “Stand up room”, niet voor zittenblijvers dus.

Voor de sportievelingen onder ons die met de racefiets naar het werk komen of zich net iets teveel hebben ingezet om maar niet van die ene collega te hoeven verliezen met een potje tafeltennis, is er een douche met omkleedruimte. Verder natuurlijk de allerbeste koffie waar de bonen voor elk kopje vers gemaald worden. Of ben je meer van de noedels? We hebben een flinke voorraad met meer dan 10 verschillende smaken die je met de Quooker in no-time klaar hebt gemaakt.

Foto’s: Meneer de Fotograaf / Ewout Huibers

Werken bij Axerrio

Werken bij Axerrio?

GET IN TOUCH TODAY!