• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants
Elvy Factuurverwerking

Doorbreek de gewoonte van handmatig facturen verwerken: ga voor digitaal en automatisch.

Creëer controle, inzicht en efficiëntie met Elvy: dé oplossing voor het efficiënt verwerken van jouw factuurstromen. Of facturen nu op papier, als PDF of als e-factuur (UBL/XML) binnenkomen, Elvy zorgt ervoor dat jouw factuurverwerking op orde is. Automatiseer de verwerking van Flora Holland facturen en al jouw andere leveranciers.

Hoe werkt Elvy Factuurverwerking met ABS?

 
Aanleveren van facturen en bonnetjes

Elvy maakt het aanleveren van facturen gemakkelijk. Facturen worden automatisch vanuit de mailbox opgepakt en fysieke documenten kunt u inscannen.

 
Herkennen van factuurgegevens

Met de zelflerende herkenningstechnologie van Elvy worden alle facturen automatische herkend. Alle gegevens worden gebruikt voor het boeken van de factuur eventueel het matchen aan bestellingen en ontvangsten.

Alles gebeurt real-time waardoor er voor u als gebruiker geen wachttijden zijn.

 
Verwerken van kosten- en Goederenfacturen

Op basis van de herkende gegevens en data uit ABS, doet Elvy een boekingsvoorstel. Dit voorstel is door de gebruiker te allen tijde nog te wijzigen en aan te vullen, waardoor u altijd de controle behoudt. Ook is het mogelijk om de factuur te matchen en inkooporders of ontvangsten.

Nadat u akkoord geeft op het boekingsvoorstel, maakt Elvy de boeking aan in ABS. De factuur wordt gearchiveerd en de boeking geblokkeerd voor betaling. De boeking wordt direct aan de juiste fiatteurs aangeboden voor controle.

Zo heeft u gelijk alle kosten inzichtelijk en kan direct de BTW in de aangifte van de betreffende periode mee.

 
Goedkeuren, afkeuren, in behandelijk nemen, om advies vragen en de audit trail

Zodra een factuur door Elvy wordt geboekt en gearchiveerd in ABS wordt een boeking geblokkeerd voor betaling, mits de factuur nog gefiatteerd moet worden. Elvy biedt uitgebreide fiatteringsmogelijkheden voor uw bedrijf.

Zo kan Elvy a.d.h.v. de boekingsgegevens bepalen wie wanneer moet fiatteren. Denk hierbij aan bepaling van de fiatteurs o.b.v. geboekte grootboeken, projecten, kostenplaatsen, bedragen etc. Of dit nu opeenvolgend of tegelijkertijd moet zijn of over één of meerdere niveaus moet gebeuren.

Hebben alle vereiste fiatteurs hun akkoord gegeven dan wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in ABS.

 
Vrijgeven voor betaling in jouw financieel pakket

Na volledige goedkeuring van de factuur wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in ABS.

Op de betaaladvieslijst komen alle goedgekeurde boekingen naar voren die binnen de vervalperiode vallen. Het betaalproces wordt verder vanuit ABS vormgegeven.

Webinar Elvy Factuurverwerking.

Wilt u via een video kennismaken met Elvy Factuurverwerking? Vul het formulier in en ontvang het Webinar in uw mailbox. U ziet een demonstratie van diverse functionaliteiten van Elvy met Axerrio om uw factuurverwerking te digitaliseren en automatiseren.

Elvy-Axerrio-Webinar-Factuurverwerking

De belangrijkste voordelen van digitale factuurverwerking.

Elvy-Factuurverwerking-Axerrio
Meer informatie?

Meer informatie?

Benieuwd wat de oplossingen op het Axerrio Integration Platform voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!