• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants
Axerrrio Photo Manager

Photo Manager.

Met de Axerrio Photo Manager kunt u eenvoudig foto’s maken en uploaden vanuit onze online portal.
Met de Axerrio Photoshooter, welke inbegrepen is bij de Photo Manager, kunt u zelf foto’s maken met uw telefoon. Deze foto’s kunt u in de Photo Manager koppelen aan de correcte artikelen partijen en/of prijslijstregels. De foto’s worden automatisch in het juiste formaat en bestandsformaat geplaatst zodat de foto’s correct en in de juiste resolutie en kwaliteit op uw webshop geplaatst worden.
Daarnaast zijn er nog enkele oplossingen om de Photo Manager uit te breiden voor specifieke doeleinden. Met het Axerrio Image Center kunt u automatisch foto’s ophalen uit diverse externe bronnen, zo heeft bijvoorbeeld uw VMP-aanbod in de webshop automatisch de correcte foto’s. Met het Photo Workstation kunt u externe foto software koppelen met de Axerrio software, zo kunt u gebruik maken van uw gewenste fotocamera of setup. Daarnaast bieden wij de oplossing om de foto’s in de cloud op te slaan met de Photo Cloud Hosting.
Om optimaal gebruik te maken van de Photo Manager, kunnen onze consultants u perfect adviseren welke oplossingen het beste aansluiten bij uw wensen en bedrijfsprocessen.
Online-PhotoShooter-Product-Image
Axerrio-Photoshooter
Photoshooter.
Axerrio-Workstation
Photo Workstation.
Axerrio-ImageCenter
Image Center.
Axerrio-Cloud-Hosting
Photo Cloud Hosting.
Photoshooter
Axerrio
Photoshooter.

Maak foto’s van producten en koppel deze aan partijen en/of artikelen. Deze foto’s worden verwerkt en beschikbaar gemaakt voor de webshop, zo kunnen bezoekers van uw webshop direct deze foto’s bekijken bij het correcte artikel.

Online-PhotoShooter-Product-Image
Photo Workstation
Axerrio
Photo Workstation.

Met de Workstation is het mogelijk om externe fotografeersoftware te koppelen aan uw Axerrio Photo Manager. Foto's worden automatisch opgehaald en getoond in uw Photo manager.

Photo Workstation
Image Center
Axerrio
Image Center.

Met het Image Center kunt u foto's downloaden van de FloraHolland beeldbank, deze worden vaak meegegeven in uw EKT's. Ook kunnen foto's vanuit andere bronnen via weburl opgehaald worden en lokaal opgeslagen worden om te gebruiken in ABS en uw webshop, deze oplossing wordt vaak gebruikt voor uw VMP-aanbod.

Webshop_2021-Square
Photo Cloud Hosting
Axerrio
Photo Cloud Hosting.

Cloud hosting voor alle foto's die gebruikt worden in de Photo Manager, veilig en snel opgeslagen op de servers van Axerrio. Zo weet u zeker dat de foto's altijd beschikbaar zijn voor uzelf en uw klanten.

Axerrio-Webshop-Phone
previous arrow
next arrow
Meer informatie?

Meer informatie?

Benieuwd wat de Axerrio Photo Manager voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!