• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants
TrackOnline Integration

Krijg inzicht in alle emballage transacties met klanten, leveranciers, veilingen en transporteurs.

Wanneer u zaken doet met Royal FloraHolland is er een handige functionaliteit, waarmee eenvoudig data kan worden geïmporteerd naar TrackOnline en veel handmatige handelingen worden geautomatiseerd. Door de FloraHolland transacties te importeren in TrackOnline worden direct de fysieke aantallen vergeleken met de administratieve aantallen.

Online karren, fust en CC-containers registreren in de gehele keten.

Als u wilt weten waar de Deense karren, stapelwagens, rolcontainers, fusten en andere ladingdragers in de keten zijn, is inzicht in deze emballage essentieel. TrackOnline geeft inzicht in de emballagestromen. Hiermee voorkomt u hoge kosten van onnodige aanschaf of huur van extra emballage bij een tekort. Met de Royal FloraHolland import worden transacties automatisch in TrackOnline geïmporteerd. Middels de koppeling met ABS wordt handmatige invoer geminimaliseerd. Bestellingen vanuit ABS worden automatisch in TrackOnline gezet. Met de mobiele applicatie kunnen eenvoudig documenten worden toegevoegd aan een emballagetransactie zoals een exportdocument, (digitale) vrachtbrief of foto.

Met inzicht in de emballagestroom en -aantallen, is het duidelijk waar emballage staat en wie daar verantwoordelijk voor is. Zorg voor transparantie in de keten door huurovereenkomsten per emballage item op te stellen en daghuur te berekenen.

Eenvoudig bedragen en termijnen toekennen aan kosten en opbrengsten van emballage vindt plaats in één emballageplatform.

Meer informatie?

Meer informatie?

Benieuwd wat de oplossingen op het Axerrio Integration Platform voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!