• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants
Fortna Logo

Fortna brengt de passende material handling-technologieën om uw magazijn te optimaliseren.

Voor de best passende, kant-en-klare oplossingen voor een breed scala aan material handling workflows. Zo worden data-analyse, systeemaudits en simulaties uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw processen op het hoogste niveau te presteren, met oplossingen die zijn afgestemd op uw unieke vereisten.

Distributie & uitvoering.

Of het nu gaat om het aanvullen van winkels, het verzenden van e-commerce bestellingen of het doen van beide, distributie- en uitvoeringsfaciliteiten voor retail, groothandel en logistiek van derden (3PL) worden geconfronteerd met dezelfde uitdagingen, ongeacht de producten die ze verwerken. Om concurrerend te blijven, moeten faciliteiten in elke markt een beter evenwicht vinden tussen een verscheidenheid aan tegenstrijdige eisen: ballonvoorraden, maar steeds duurdere magazijnruimte. Snellere levertijden, maar slankere logistieke budgetten. Hogere doorvoervereisten, maar een slinkende arbeidspool.

Het aanpakken van deze uitdagingen vereist een focus op innovatie en ontwerpexpertise om magazijnautomatiseringsoplossingen op de meest efficiënte, effectieve manier in te zetten en tegelijkertijd de algehele output te optimaliseren. Van kleinere, onafhankelijke faciliteiten tot operaties op meerdere locaties, elke industrie en toepassing stelt unieke eisen, met strenge normen voor traceerbaarheid, productzorg, voorraadbeheer en meer.

Fortna biedt de technologieën, branche-ervaring en toegewijde aanpak om verder te gaan dan het oplossen van zelfs de moeilijkste uitdagingen in een verscheidenheid aan multi-channel industrieën.

Axerrio Warehousing
Meer informatie?

Meer informatie?

Benieuwd wat de oplossingen op het Axerrio Integration Platform voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!