• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants

Floricode is de autoriteit op het gebied van registratie van sierteeltproducten in de wereld.

Bij registratie van sierteeltproducten wordt de volledige gewas/productnaam door Floricode vastgelegd. ABS maakt gebruik van de data die verstrekt wordt via Floricode, via de nieuw ontwikkelde Floricode API is deze data beschikbaar.

Stamdata altijd up-to-date met de Floricode API.

Floricode beheert een groot aantal databestanden voor de sierteelt, dit doet zij samen met belanghebbende partijen en gebruikers. De data zijn zogenaamde ‘stamgegevens’; dit zijn de kerngegevens over sierteeltproducten, bedrijven en artikelen. Van deze data wordt dagelijks gebruik gemaakt in de Axerrio software bij o.a. de uitwisseling van digitale orders, leveringen en facturen. Een order bevat immers data over het product, de kenmerken, de verpakking, de producent, de leverancier, de laad- en loslocatie etc.

Om ervoor te zorgen dat u al deze data niet handmatig hoeft in te voeren en bij te houden, kunt u gebruik maken van de Floricode API waardoor dit proces volledig geautomatiseerd gebeurt. U voorkomt hiermee dat met incorrecte of oude data gewerkt wordt, daarnaast bespaart het u veel werk en tijd.

Meer informatie.

Wilt u ook op ieder moment up-to-date stamgegevens tot uw beschikking hebben? Maak de verbinding met Floricode, volledig geïntegreerd met Axerrio Business Software.

Axerrio-support

Bekijk onze overige integraties.