PhotoShooter.

Axerrio PhotoShooter is een eenvoudige manier om foto’s te uploaden naar jouw webshop. Maak een foto van de producten en scan de barcode. De software slaat de foto in optimaal webformaat op en upload de foto’s direct naar de webshop en Mobile Shop. Webshop gebruikers kunnen direct de foto’s bekijken.

 

Download de gratis app in de App Store of Google Play Store.

PhotoShooter+.

Met Axerrio PhotoShooter+ kun je op een eenvoudige manier foto’s van je assortiment toevoegen in een gekozen collageframe, tekst toevoegen en dit vervolgens via WhatsApp naar je klanten verzenden.

Het werkt als volgt: je kiest een collageframe, maakt een foto of je kiest een foto uit je bibliotheek en voegt deze foto’s toe in de collage. Vervolgens kun je een tekst, of meerdere toevoegen en over de foto’s plaatsen. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende kleuren, plaatsing en schaduweffect. Klaar hiermee? Dan is je bericht gereed om als WhatsApp message te verzenden!

Download de gratis app in de Google Play Store.

24/7 Support.

Met een 24×7 abonnement, kan er buiten kantooruren, bij bedrijfskritische problemen, contact op worden genomen met de 24×7 servicedesk.

Axerrio-support

Bekijk onze overige producten.

We hebben een uitgebreid aanbod!