• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants

Webshop.

Bent u op zoek naar een zeer gebruiksvriendelijke webshop speciaal voor de sierteelt?

Met de Axerrio Webshop kunnen klanten op aanbod zoeken, sorteren en filteren, orders inzien, direct kopen en bestellen. Doordat de shop volledig geïntegreerd is met de Axerrio software kunt u naast het tonen van eigen voorraad, middels een VMP-koppeling voorraad van derden tonen. De webshop word uiteraard geheel opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf en is daardoor zeer herkenbaar voor uw klanten.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste foto’s heeft bij artikelen en partijen hebben we de Axerrio Photo Manager ontwikkeld. De foto-oplossingen zijn breed inzetbaar en kunnen u veel werk uit handen nemen door bv. het automatisch koppelen van foto’s aan artikelen of partijen uit externe bronnen via het Image Center.

Uiteraard kunnen onze consultants u perfect adviseren wat de beste oplossingen zijn voor uw bedrijf, heeft u interesse in de onze e-commerce oplossingen neem dan contact met ons op.

Laptop-webshop-met-iPhone-scherm-SQ
Bloemen-Prijzen-Shop
Axerrio-Webshop-Phone
Automatische prijslijstberekening.

Genereer automatisch prijslijsten voor uw assortiment, partijen en VMP aanbod. Het systeem zorgt ervoor dat deze automatisch worden toegevoegd aan de dynamische prijstlijst waarna de prijs en het aanbod in uw webshop op de achtergrond automatisch bepaald worden volgens de instellingen, die per klant of klantgroep anders ingesteld kunnen worden. Wijzigen uw prijzen in ABS, dan wijzigen deze automatisch mee in uw webshop. Op deze manier heeft u altijd de correcte prijzen bij uw aanbod in de webshop.

Branded (multi-level) webshop voor uw klanten.

Vergroot het bereik van uw webshop door gebruik te maken van de branded webshop, maak uw webshop multi-level inzetbaar en biedt uw klanten de mogelijkheid deze in te zetten als extra sales tool. Bestellingen vanuit de branded shop van uw klanten worden namelijk direct naar uw eigen back-office doorgezet, het bereik van uw eigen webshop wordt op deze manier enorm vergroot. Uw klanten hebben als grote voordeel doordat hun in- en verkoop geheel automatisch geregeld wordt, en zij zelf geen eigen webshop aan hoeven te schaffen. De branded shop werkt ook i.c.m. met de shop apps, zo kunt u uw bereik extra vergroten en nog meer voordeel bieden aan uw klanten.

IOS/Android shop apps.

Met de Apple en Android App kunnen uw klanten (of hun klanten) inloggen, voorraden inzien, kopen en orders inzien. Op deze manier kan er op ieder moment, en vanaf overal, bij u gekocht worden. Het bereik van uw shop wordt zo groter en uw klant heeft meer mogelijkheden om te bestellen.

Webshop Payment Module.

Breidt uw webshop uit met de mogelijkheid voor directe betaling van de bestelling die een klant plaatst in uw webshop. Per klant of klantgroep kunt u instellen welke betaalmogelijkheden beschikbaar zijn, zo houdt u controle over de bestelmogelijkheden.

Photo Manager.

Met de Axerrio Photo Manager bieden we u een eenvoudige manier om foto’s te maken en te uploaden vanuit onze online portal. Met de Axerrio Photoshooter, welke inbegrepen is bij de Photo Manager, kunt u zelf foto’s maken met uw telefoon. Deze foto’s kunt u in de Photo Manager koppelen aan de correcte artikelen partijen en/of prijslijstregels. De foto’s worden automatisch in het juiste formaat en bestandsformaat geplaatst zodat de foto’s correct en in de juiste resolutie en kwaliteit op uw webshop geplaatst worden.

Daarnaast zijn er nog enkele oplossingen om de Photo Manager uit te breiden voor specifieke doeleinden. Met het Axerrio Image Center kunt u automatisch foto’s ophalen uit diverse externe bronnen, zo heeft bijvoorbeeld uw VMP-aanbod in de webshop automatisch de correcte foto’s. Met het Photo Workstation kunt u externe foto software koppelen met de Axerrio software, zo kunt u gebruik maken van uw gewenste fotocamera of setup. Daarnaast bieden wij de oplossing om de foto’s in de cloud op te slaan met de Photo Cloud Hosting.

Om optimaal gebruik te maken van de Photo Manager, kunnen onze consultants u perfect adviseren welke oplossingen het beste aansluiten bij uw wensen en bedrijfsprocessen.

Webshop-Catalogus
Photoshooter.

Maak foto’s van producten en koppel deze aan partijen en/of artikelen. Deze foto’s worden verwerkt en beschikbaar gemaakt voor de webshop, zo kunnen bezoekers van uw webshop direct deze foto’s bekijken bij het correcte artikel.

Photo Workstation.

Met de Workstation is het mogelijk om externe fotografeersoftware te koppelen aan uw Axerrio Photo Manager. Foto’s worden automatisch opgehaald en getoond in uw Photo manager.

Image Center.

Met het Image Center kunt u foto’s downloaden van de FloraHolland beeldbank, deze worden vaak meegegeven in uw EKT’s. Ook kunnen foto’s vanuit andere bronnen via weburl opgehaald worden en lokaal opgeslagen worden om te gebruiken in ABS en uw webshop, deze oplossing wordt vaak gebruikt voor uw VMP-aanbod.

Photo Cloud Hosting.

Cloud hosting voor alle foto’s die gebruikt worden in de Photo Manager, veilig en snel opgeslagen op de servers van Axerrio. Zo weet u zeker dat de foto’s altijd beschikbaar zijn voor uzelf en uw klanten.

Meer informatie.

Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen ABS en de producten van Axerrio?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!

Axerrio-support

Bekijk onze overige oplossingen.

We hebben een uitgebreid aanbod!