• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants
Axerrrio Webshop

Webshop.

Bent u op zoek naar een zeer gebruiksvriendelijke webshop speciaal voor de sierteelt?
Met de Axerrio Webshop kunnen klanten op aanbod zoeken, sorteren en filteren, orders inzien, direct kopen en bestellen. Doordat de shop volledig geïntegreerd is met de Axerrio software kunt u naast het tonen van eigen voorraad, middels een VMP-koppeling voorraad van derden tonen. De webshop word uiteraard geheel opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf en is daardoor zeer herkenbaar voor uw klanten.
Onze consultants adviseren u graag wat de beste oplossingen zijn voor uw bedrijf, heeft u interesse in de onze e-commerce oplossingen neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Laptop-webshop-met-iPhone-scherm-SQ
Axerrio-eCommerce
Branded Webshop.
Axerrio-Calculate
Auto prijslijstberekening.
Axerrio-FlowershopApp
Webshop Payment Module.
iOS-Android-Devices
iOS/Android Shop Apps.
Branded Webshop
Multi-Level
Branded Webshop.

Vergroot het bereik van uw webshop door gebruik te maken van de branded webshop, maak uw webshop multi-level inzetbaar en biedt uw klanten de mogelijkheid deze in te zetten als extra sales tool. Bestellingen vanuit de branded shop van uw klanten worden namelijk direct naar uw eigen back-office doorgezet, het bereik van uw eigen webshop wordt op deze manier enorm vergroot. Uw klanten hebben als grote voordeel doordat hun in- en verkoop geheel automatisch geregeld wordt, en zij zelf geen eigen webshop aan hoeven te schaffen.

Axerrio E-Commerce Webshop Sierteelt Software
Vorige
Volgende
Automatische Prijslijstberekening
Automatische
Prijslijstberekening.

Genereer automatisch prijslijsten voor uw assortiment, partijen en VMP aanbod.

Het systeem zorgt ervoor dat deze automatisch worden toegevoegd aan de dynamische prijstlijst waarna de prijs en het aanbod in uw webshop op de achtergrond automatisch bepaald worden volgens de instellingen, die per klant of klantgroep anders ingesteld kunnen worden.

Wijzigen uw prijzen in ABS, dan wijzigen deze automatisch mee in uw webshop. Op deze manier heeft u altijd de correcte prijzen bij uw aanbod in de webshop.

Bloemen-Prijzen-Shop
Vorige
Volgende
Payment Module
Webshop
Payment Module.

Breidt uw webshop uit met de mogelijkheid voor directe betaling van de bestelling die een klant plaatst in uw webshop.
Per klant of klantgroep kunt u instellen welke betaalmogelijkheden beschikbaar zijn, zo houdt u controle over de bestelmogelijkheden.

Webshop_2021-Square
Vorige
Volgende
IOS/Android Shop Apps
ios / android
Shop Apps.

Met de Apple en Android App kunnen uw klanten (of hun klanten) inloggen, voorraden inzien, kopen en orders inzien.
Op deze manier kan er op ieder moment, en vanaf overal, bij u gekocht worden. Het bereik van uw shop wordt zo groter en uw klant heeft meer mogelijkheden om te bestellen.

Axerrio-Webshop-Phone
Vorige
Volgende
Axerrrio Photo Manager

Photo Manager.

Met de Axerrio Photo Manager kunt u eenvoudig foto’s maken en uploaden vanuit onze online portal.
Met de Axerrio Photoshooter, welke inbegrepen is bij de Photo Manager, kunt u zelf foto’s maken met uw telefoon. Deze foto’s kunt u in de Photo Manager koppelen aan de correcte artikelen partijen en/of prijslijstregels. De foto’s worden automatisch in het juiste formaat en bestandsformaat geplaatst zodat de foto’s correct en in de juiste resolutie en kwaliteit op uw webshop geplaatst worden.
Daarnaast zijn er nog enkele oplossingen om de Photo Manager uit te breiden voor specifieke doeleinden. Met het Axerrio Image Center kunt u automatisch foto’s ophalen uit diverse externe bronnen, zo heeft bijvoorbeeld uw VMP-aanbod in de webshop automatisch de correcte foto’s. Met het Photo Workstation kunt u externe foto software koppelen met de Axerrio software, zo kunt u gebruik maken van uw gewenste fotocamera of setup. Daarnaast bieden wij de oplossing om de foto’s in de cloud op te slaan met de Photo Cloud Hosting.
Om optimaal gebruik te maken van de Photo Manager, kunnen onze consultants u perfect adviseren welke oplossingen het beste aansluiten bij uw wensen en bedrijfsprocessen.
Online-PhotoShooter-Product-Image
Axerrio-Photoshooter
Photoshooter.
Axerrio-Workstation
Photo Workstation.
Axerrio-ImageCenter
Image Center.
Axerrio-Cloud-Hosting
Photo Cloud Hosting.
Photoshooter
Axerrio
Photoshooter.

Maak foto’s van producten en koppel deze aan partijen en/of artikelen. Deze foto’s worden verwerkt en beschikbaar gemaakt voor de webshop, zo kunnen bezoekers van uw webshop direct deze foto’s bekijken bij het correcte artikel.

Online-PhotoShooter-Product-Image
Vorige
Volgende
Photo Workstation
Axerrio
Photo Workstation.

Met de Workstation is het mogelijk om externe fotografeersoftware te koppelen aan uw Axerrio Photo Manager. Foto's worden automatisch opgehaald en getoond in uw Photo manager.

Photo Workstation
Vorige
Volgende
Image Center
Axerrio
Image Center.

Met het Image Center kunt u foto's downloaden van de FloraHolland beeldbank, deze worden vaak meegegeven in uw EKT's. Ook kunnen foto's vanuit andere bronnen via weburl opgehaald worden en lokaal opgeslagen worden om te gebruiken in ABS en uw webshop, deze oplossing wordt vaak gebruikt voor uw VMP-aanbod.

Webshop_2021-Square
Vorige
Volgende
Photo Cloud Hosting
Axerrio
Photo Cloud Hosting.

Cloud hosting voor alle foto's die gebruikt worden in de Photo Manager, veilig en snel opgeslagen op de servers van Axerrio. Zo weet u zeker dat de foto's altijd beschikbaar zijn voor uzelf en uw klanten.

Axerrio-Webshop-Phone
Vorige
Volgende
Meer informatie?

Meer informatie?

Benieuwd wat de Axerrio Webshop voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!