• Stroomlijn alle processen met ABS Floral Software
  • Integreer met kwekers, verkopers en klanten

  • 24/7 ondersteuning van onze ervaren consultants
Axerrrio Business Intelligence
Business Intelligence.
Binnen de Axerrio software zijn er diverse mogelijkheden om op de juiste plekken in uw bedrijfsprocessen gebruik te maken van data oplossingen.
Of het nu gaat om operationele processen, bijvoorbeeld bij binnenkomende en vertrekkende zendingen of stuurinformatie voor het management. Deze waardevolle informatie kunnen we met onze oplossingen op het juiste moment bij de juiste personen in uw bedrijf brengen.
Voor het verkrijgen van uw managementrapportages hebben we het Axerrio Data Warehouse ingericht. Uit deze bron kunt u met de tooling naar keuze, op een gestructureerde manier, uw data ophalen voor het (aan)sturen van uw bedrijf.
Vanuit medewerkers is er daarnaast de informatiebehoefte op diverse plekken binnen uw bedrijf, om de operatie efficient uit te kunnen voeren. Hiervoor heeft Axerrio slimme oplossingen ontwikkeld om bijv. automatisch, op vaste tijden, rapportages te versturen en actuele statusinformatie op fysieke displays schermen binnen uw operatie te tonen.
Laptop-webshop-met-iPhone-scherm-SQ
Axerrio-eCommerce
Data Warehouse.
Automatic Report Scheduler
Automatic Report Scheduler.
Axerrio-Workstation
Infoscreens.
Data Warehouse
Axerrio
Data Warehouse.

De Axerrio Business Intelligence (BI) oplossing maakt gebruik van het speciaal ontwikkelde Axerrio Data Warehouse. Binnen het Data Warehouse zijn de gegevens, welke ontstaan zijn in ABS, geoptimaliseerd voor analyses. We hebben hiervoor een datastructuur ontwikkeld waarbinnen allerlei feiten (omzet, kosten, eenheden etc.) geanalyseerd kunnen worden tegen verschillende dimensies (tijd, klant, leverancier, geografisch, product etc.). De gegevens van verschillende Business Units (zoals inkoop, verkoop, productie, transport etc.), zijn beschikbaar en aan elkaar gerelateerd. Dit betekent dat u met behulp van een BI tool naar keuze bijvoorbeeld de performance van verschillende Business Units afzonderlijk, maar ook gecombineerd kunt analyseren. U kunt de data op globaal niveau bekijken maar ook zeer gedetailleerd.

Onze consultants kunnen u adviseren voor welke managementvraagstukken en met welke BI tools u het Data Warehouse het beste in kunt zetten voor uw bedrijf.

Axerrio Smart Data Power BI oplossing sierteelt
Automatic Report Scheduler
Automatic
Report Scheduler.

Dagelijks worden door dezelfde werknemers steeds dezelfde rapportages gegenereerd om ze vervolgens steeds naar dezelfde contactpersonen te verzenden. Een simpel rekensommetje leert ons dat elke dag één rapport maken en verzenden 20 uur per jaar kost.

Het genereren en verzenden van deze rapportages kunnen we automatisch uit laten voeren met de Automatic Report Scheduler. Eén keer instellen en ARS verzend de rapporten voortaan automatisch voor u!

Automatic Report Scheduler
Infoscreens
Axerrio
Infoscreens.

Axerrio Infoscreens zijn ontwikkeld om de actuele gegevens uit uw Axerrio software op een dynamische manier te tonen schermen binnen uw bedrijf, welke in verbinding staan met het netwerk. Het grote voordeel van Axerrio Infoscreens is dat gegevens begrijpelijk getoond worden en dat deze informatie constant ververst wordt. Zo kunt u op iedere gewenste afdeling of locatie binnen uw bedrijf altijd actuele en relevante informatie tonen.

Welke gegevens kunnen worden weergegeven op de infoscreens?
Dat bepaalt u natuurlijk geheel zelf doordat ze per afdeling/locatie en naar eigen wens in te stellen zijn.

Axerrio-Infoscreen-2022
previous arrow
next arrow
Meer informatie?

Meer informatie?

Benieuwd wat Business Intelligence voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem nu contact op met ons en wij vertellen u graag meer!