Onze medewerkers.

Nardi -
Mede-eigenaar/ directeur

“Ik heb Axerrio samen met Marcel zien en doen groeien tot wat het nu is: een team van enthousiaste, ervaren professionals dat vooruitstrevende oplossingen ontwikkelt”

Marcel -
Mede-eigenaar

“Ik hou van nieuwe dingen maken, ideeën omzetten in producten die waardevol of gewoon cool zijn. Het is fijn om onderdeel van het Axerrio team te zijn omdat ieder weet wat er gebeuren moet en ook altijd bereid is dat stapje extra te zetten”

Ronald -
ICT Infrastructuur

“In 2015 ben ik bij Axerrio als stagiaire begonnen op de afdeling ICT Infrastructures, waar ik het erg naar mijn zin heb. In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld te vinden of met vrienden in de stad”

Niels -
Software ontwikkeling

“Sinds 1998 ben ik werkzaam als Software developer bij Axerrio van ons backoffice product ABS en heb in die tijd veel ontwikkelingen gezien. In mijn vrije tijd hou ik me met voetbal, fotografie, koken en reizen bezig”

Jos -
Software ontwikkeling

“Ik ben geïnteresseerd in technologie en programmeren, iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. Bij Axerrio hou ik me sinds 2009 bezig met maatwerk oplossingen en Webshop en Webservice ontwikkelen”

Lucy -
Software ontwikkeling

“Begin 2020 ben ik bij Axerrio begonnen als Software developer. Ik hou van leren en hier zijn genoeg uitdagingen voor me te vinden. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan lezen, gamen en wandelen”

Daniël -
Software Ontwikkeling

“In 1999 ben ik bij Axerrio begonnen en heb me altijd beziggehouden met ABS. Dit doe ik sinds 2007 vanuit Frankrijk, weg van de drukte en hectiek. Verder hou ik me graag bezig met koken en mijn collectie LEGO!”

Jeroen -
Software ontwikkeling

“Ik ben in 2015 bij Axerrio gestart als Software developer, met de focus op mobile App en Web development. het ontwikkelen voor mobiele platformen vind ik een uitdaging, voornamelijk gebruiksvriendelijkheid is van groot belang”

Driek -
Software Ontwikkeling

“In 2017 ben ik als stagiaire begonnen als Software developer bij Axerrio. Inmiddels in vaste dienst heb ik het erg naar mijn zin! In mijn vrije tijd speel ik het liefst piano en experimenteer ik met nieuwe technologieën”

Jordy -
Software ontwikkeling

“Tijdens mijn afstudeerperiode bij Axerrio ben ik bezig geweest met het ontwerpen en ontwikkelen van software. Na deze leerzame periode ben ik in vaste dienst getreden. Naast programmeren besteed ik mijn tijd graag aan films en muziek”

Robbert -
Software Ontwikkeling

“In mei 2020 ben ik gestart als Software Developer bij Axerrio en ik heb het erg naar mijn zin! Het is heel leuk om te werken met de nieuwste technieken en het toepassen hiervan. In mijn vrije tijd houd ik van tennissen, voetballen, reizen en wandelen”

Barry -
Commerce

“In 2016 ben ik bij Axerrio gaan werken op de afdeling Consultancy & Support, waar ik veel heb geleerd over de oplossingen van Axerrio. Tegenwoordig ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële zaken binnen het bedrijf. Naast mijn werk sport ik graag en ben ik zomers regelmatig op het strand te vinden.”

Davie -
Commercieel medewerker

“Augustus 2021 ben ik bij Axerrio begonnen om de commerciële activiteiten uit te breiden. Samen met Barry hoop ik de komende periode alle bestaande en nieuwe klanten goed te kunnen ondersteunen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de golfbaan te vinden, daarnaast pak ik graag een terrasje mee.”

Marie-Róse -
Consultancy & Support

“Najaar 2019 ben ik in dienst gekomen om het team Consultancy & Support te ondersteunen. Het is prettig om te werken aan een steeds hogere kwaliteit met het volledige Axerrio team. Mijn vrije tijd breng ik graag door tussen de paarden en wandelen met onze hond in de natuur”

Sander -
Consultancy & Support

“Sinds 20 jaar werk ik, na mijn afstuderen, bij Axerrio op de afdeling Consultancy & Support. in die jaren heb ik aardig kennis opgebouwd van het reilen en zeilen van de bloemen- en plantenhandel en de automatisering daarvan. Met deze ervaring zet ik me dagelijks in om de klanten zo goed mogelijk te bedienen”

Merijn -
Consultancy & Support

“Ik ben betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van alle webprojecten bij Axerrio. Bij mij kan je terecht met al je vragen over webshops, apps en andere online projecten”

Thomas -
Consultancy & Support

“Als geboren Westlander is de bloemen- en plantenkennis mij met de paplepel ingegeven. Tijdens de periode waar ik werkzaam was bij een bloemenexporteur heb ik intensief met ABS gewerkt, waarna ik na 5 jaar de overstap naar Axerrio heb gemaakt”

Martijn -
Consultancy & Support

“Na ruim 10 jaar ben ik van de horeca overgestapt naar de ICT. Bij Axerrio combineer ik mijn dienstbaarheid naar klanten en mijn affiniteit met ICT. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en hou ik van een goede wandeling met gezin en hond in het bos”

Ronald -
Consultancy & Support

“In 2016 ben ik bij Axerrio begonnen. de uitdaging van het combineren van IT met de sierteeltsector is een leuke uitdaging om aan te werken. Ik vind het leuk om complexe problemen op te lossen en samen te werken”

Martin -
Consultancy & Support

“Na 7 jaar ervaring met ERP systemen in de havensector heb ik besloten het over een andere boeg te gooien. Bij Axerrio vond ik de mogelijkheid om om me verder te ontwikkelen op ERP gebied met een geheel nieuwe applicatie en branche. Creativiteit en innovatie zijn mijn kernwaarden”

René -
Consultancy & Support

“Na afgestudeerd te zijn bij Axerrio begon ook mijn ‘volwassen’ leven door bij Axerrio in dienst te treden. Komende uit een boomkwekersfamilie heb ik altijd interesse gehad in land/tuinbouw en vind ik het erg leuk om in de sierteeltsector te werken waar ik mijn interesse kan combineren met ICT”

Henriëtte -
Design & Administratie

“Sinds 2014 werk ik bij Axerrio als Designer en verricht ook administratief werk. Een leuke combinatie voor mij. Ik houd o.a. de website bij, de vormgeving van apps en verzorg de uitgaande communicatie van onze huisstijl. In mijn vrije tijd wandel ik graag en ga af en toe naar een concert”

René -
Group Finance Manager

“Sinds 2001 ben ik als Group Financial Manager werkzaam bij Axerrio. Per toeval kwam ik hier terecht omdat ik destijds op zoek was naar een parttime baan. Samen met mijn collega Kim slagen wij er in de directie maandelijks van cijfers en resultaten te voorzien. Continuïteit is ons belangrijkste streven”

Kim -
Financieel Medewerkster

“Ik ben als stagiaire begonnen bij Axerrio. Na het behalen van de opleiding ben ik sinds 2004 als financieel medewerkster in vaste dienst. Samen met René verzorgen wij de gehele boekhouding. Daarnaast ben ik ook telefoniste en voer ik diverse secretariële taken uit”

Jillian -
Axerrio USA

“Ik werk sinds 2004 voor Axerrio in Amerika. Axerrio is mijn passie en werk met trots samen met onze klanten om de beste oplossingen voor hun bedrijf te vinden. Ik ben gek op mijn kinderen en geniet van de ontwikkelingen die ze doormaken. Daarnaast hou ik van koken, hiken en decoreren”

Werken bij Axerrio?

GET IN TOUCH TODAY.

Solliciteer nu!