Learn & Support.

Gebruik je Axerrio software? Hier kun je instructievideo’s, handleidingen en fixlists vinden over diverse (nieuwe) functionaliteiten in ABS, Axerrio Webshop en Axerrio Apps. Wil je een supportsessie met een Axerrio-medewerker op afstand? Dat kan heel eenvoudig via TeamViewer Quick Support. Heb je een probleem met je Axerrio software? Neem dan contact op met servicedesk@axerrio.com.

Fixlist.

Voor het ABS softwarepakket worden periodiek updates uitgebracht. In deze updates zitten nieuwe functionaliteiten en oplossingen voor problemen in eerdere versies verwerkt. In deze fixlists kun je de wijzigingen per versie nalezen.

  TeamViewer Quick Support.

  Wil je support op afstand met een Axerrio-medewerker? Klik op de knop om binnen enkele seconden te beginnen.

  Er is geen installatie nodig; gewoon op Run klikken om de supportsessie te starten.

  start supportsessie

  FAQs.

  Hieronder tref je een overzicht aan van de meest gestelde vragen over Axerrio en onze software. Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord!

  Axerrio is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen in de sierteelt branch. Als je een bedrijf hebt in de sierteelt is de kans dus erg groot dat wij ook voor jouw bedrijf passende software hebben. Een van onze commercieel adviseurs helpt je graag verder hiermee. Neem contact op met sales@axerrio.com

  Zonder beeldscherm en toetsenbord kunnen we niet zo veel met de software, dat is logisch. Verder zijn veel van de hardware vereisten afhankelijk van jullie specifieke situatie. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor een afname van Axerrio Online software hoeft er geen investering gedaan te worden in servers om de software te draaien, hier zorgen wij al voor in de Axerrio cloud. Afhankelijk van de workflow in jouw bedrijf kunnen we samen een plan maken voor het inzetten van hardware.

  Handleidingen.

  Voor iedereen die Axerrio software  gebruikt, hebben we diverse onderdelen online gezet. Voor persoonlijke ondersteuning kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

  Video’s.

  Hieronder kun je instructievideo’s vinden over diverse functionaliteiten in Axerrio Floral Software, Axerrio Webshop en Axerrio Apps.

  Floral Software.

  New feature: Selling from inventory (Eng)

  How to create & send bouquets quotes based on recipe cost components? (Eng)

  Korte introductie eTrade management (NL)

  Korte introductie lijnrijder software (NL)

  Themadag aanmaken in een bepaalde prijsperiode (NL)

  Verwachte inkoopprijs Handelsartikelen bepalen in een bepaalde prijsperiode (NL)

  Stuklijst binnen prijsperiodes (NL)

  Afbeeldingen koppelen binnen prijsperiodes (NL)

  Verkoop calculatie binnen Prijsperiodes (NL)

  Webshop.

  How to create a Webshop User account? (Eng)

  How to add columns per User (Eng)

  How to add new shop customers with realtime calculation in the shop (Eng)

  How to use the Event log? (Eng)

  Apps.

  Introduction PhotoShooter App (Eng)

  Webinar.Learn & Support

  100% Digitaal met Axerrio en Floriday 

  Eind 2020 is hét moment waarop alle directe transacties op de marktplaats van Royal FloraHolland alleen nog digitaal tot stand komen. Hoe beter je voorbereid bent, hoe sneller je binnen Floriday 100% Digitaal kunt gaan werken. Je hebt de keuze om rechtstreeks in de schermen van het kopergedeelte op Floriday te werken, of om gebruik te maken van de bestaande VMP-koppeling in Axerrio met FloraXchange of FloraMondo. Het nieuwe Floriday platform integreert volledig met deze handelskanalen. Medio 2021 zal Axerrio ook de Floriday Customer API gaan ondersteunen, waardoor nog meer mogelijkheden beschikbaar komen en de koppeling toekomstbestendig is.

  Op 20 november 2020 heeft Axerrio in samenwerking met Floriday een Webinar georganiseerd, specifiek over hoe je als Koper kunt voldoen aan “100% Digitaal”. We hebben inzicht gegeven in hoe je via de Floriday webschermen het actuele aanbod in kan zien en hoe je orders plaatst, en hoe dat eventueel met een VMP-koppeling in Axerrio werkt. Hieronder kun je het Webinar terugkijken.

  Je vraag niet kunnen beantwoorden met bovenstaande bronnen?

  Neem contact op met onze servicedesk!

  Neem contact op!