eTrade.

eTrade is oorspronkelijk een initiatief van FloraHolland en betreft een online marktplaats waar kopers hun software op kunnen aansluiten. Het is dan mogelijk om voorraden van kwekers real-time in te zien/op te vragen en van hieruit kopen te doen.

Om je Axerrio software te kunnen koppelen aan FloraHolland eTrade hebben wij software ontwikkeld die voldoet aan de eTrade berichtenstandaard. Deze software vraagt voorraden op en doet koopopdrachten, we noemen deze software de ‘Axerrio eTrade client’. Met verschillende softwareleveranciers in de sierteeltbranche hebben we vervolgens afgesproken om de eTrade berichtenstandaard te gebruiken om zo ook onderling voorraden op te vragen en kopen te doen.

Met de eTrade Client software kun je de voorraden van leveranciers opnemen in jouw Axerrio software (zowel Axerrio Floral Software als op de webshop) en wanneer jij of een klant iets verdeeld of koopt uit zo’n voorraad dan wordt direct de koop gedaan bij de leverancier en is direct de gehele administratieve vastlegging zowel bij de leverancier als in Axerrio Floral Software verzorgt.

Wanneer je zelf leverancier bent, kun je jouw voorraden beschikbaar stellen aan je klanten via de ‘Axerrio eTrade Server’.

External Connector.

Met de eTrade External Connector kun je de voorraden van je leveranciers opnemen in je Axerrio software (zowel Axerrio Floral Software als op de webshop). eTrade External Connector is een aanvulling op eTrade Client waarmee je, als je partners hebt die geen eTrade ondersteunen, je deze toch kan koppelen.

Via een vooraf opgezet format kan een kweker zijn huidige assortiment invullen en deze aanleveren via een email. De External Connector verwerkt dit bestand meteen, staat direct in je database en is direct zichtbaar in de webshop. De producten zijn niet fysiek in voorraad bij de handelaar. Daarom noemen wij de eTrade External Connector ook een indirecte verbinding tussen de kweker en klant, met de handelaar als tussenpersoon.

Axerrio Purchasing software

Wanneer de klant besteld uit voorraad die voortkomt uit eTrade External Connector, stuurt het systeem direct een mail naar de kweker met hierin de barcode van de bestelling. De kweker verzorgt de producten met de juiste barcodes en de handelaar kan deze meteen inscannen bij binnenkomst. Het systeem herkent de barcode en meldt je meteen voor welke klant de partij bestemd is, maakt er een klantsticker van welke je op de doos kan plakken en zo is het logistieke proces ook meteen geregeld!

24/7 Support.

Met een 24×7 abonnement, kan er buiten kantooruren, bij bedrijfskritische problemen, contact op worden genomen met de 24×7 servicedesk.

Axerrio-support

Bekijk onze overige producten.

We hebben een uitgebreid aanbod!